2011. május 31., kedd

Családosnak lenni," trendi"


Amint azt Te is láthatod, elindítottuk a családháló.hu internetes portált, amelyik merőben új feladatra vállalkozott, mint a hasonló kezdeményezések. Azon kívül, hogy igyekszünk minél tartalmasabb, pontosabb és húsbavágóbb információkkal szolgálni minden olvasónknak, nem titkolt célunk az is, hogy összegyűjtve az ötleteket, problémákat, egyfajta gyújtópontban mutassunk rá a családosok érdekeire.

Többek szeretnénk lenni, mint magazin – ezt segíti elő a naponta többszöri frissítés, illetve az aktuális hírek és blogok szemlézése is. Igyekszünk széleskörű rálátást biztosítani a fontosabb eseményekre. Szerkesztőink, újságíróink nagy hangsúlyt fektetnek a releváns tartalmak kibontására, az érdekes és értékes tudnivalók továbbadására, illetve a legszakavatottabbak megszólaltatására.

Szakértőink hamarosan az élet legtöbb területével kapcsolatos kérdésekre adnak hathatós válaszokat az online térben, miközben a maximális interaktivitás jegyében az egyes cikkek kommentjeiben, a fórumon, esetleg a családháló Facebook oldalán, vagy éppen a virtuális piactéren kapcsoljuk össze a különböző véleményeket, igényeket. Ha valakinek ez a tér is „szűk” lenne, annak lehetősége lesz blogot indítani oldalunkon, vagy leírva élményeit, véleményét megkeresni szerkesztőségüket saját történeteivel.


Mi hiszünk benne, hogy családban élni remek dolog, s hogy a gyermekvállalás sokszor izgalmas és örömteli kaland. Ez egy olyan „történet”, amelyben jól jön a segítség, a bátorítás és a jól informáltság.

Ez utóbbit szolgálja azon kezdeményezésünk, hogy szép lassan – olvasóink segítségével – feltérképezzük Magyarországot „családbarát szempontból”. Mert igenis fontos, hogy mindenki tudhassa, melyik étteremben van etetőszék, hol van az a múzeum vagy áruház, ahol van lehetőség egy csecsemő pelenkázására, vagy éppen merre érdemes kirándulni a hétvégén a nagyobbakkal.

Tudjuk, hogy egy ilyen komplett feladat elvégzéséhez – amelyet a csládháló.hu célul tűzött ki – szükségünk van a civilek, a Ti segítségetekre, meglátásaitokra és ötleteitekre. Éppen ezért várjuk az önkéntesekkel és a témában illetékes civil szervezetekkel való kapcsolatfelvételt, valamint a hasznos és gyümölcsöző együttműködést minden látogatónkkal.

Szeretnénk mihamarabb egy erős virtuális közösséget létrehozni, hogy azután megfogva egymás kezét erősebben hallathassuk a családosok hangját a valós világban.

Tehát like-oljatok minket a Facebook-on, kövessetek majd akár RSS-en keresztül is és mondjátok el véleményeteket, történeteiteket, vagy a cikkek alatti kommentekben, vagy a hamarosan induló fórumon! Szóljatok hozzá minden felmerülő témához, ütköztessétek véleményeiteket és meglátásaitokat, s végül a vitából mindannyian új szempontokkal gazdagodva keveredjünk ki!


A családháló.hu szerkesztősége

Nincsenek megjegyzések: