2010. március 11., csütörtök

El merem mondani


Ibolyának új lemeze jelent meg a napokban:
Utánanéztem, mit lehet tudni róla:
február 26-án megjelent 'El merem mondani' címmel Ibolya 3. lemeze, mely - mint azt címe is mutatja - eddigi legőszintébb, legkitárulkozóbb albuma, hiszen eddigi életéről, érzéseiről, és az elmúlt évek történéseiről szólnak dalai, melyeket Orbán Tamással, Valla Attilával és Szűcs Norberttel közösen készítettek.
Az új dalok lírai hangvételűek, ugyanakkor változatosak és színházi hangulatúak, így valószínűleg később színházban hallhatjuk majd őket.
„Ez a lemez áll a legközelebb a szívemhez az eddigiek közül. A dalok mindegyike a gondolataimat tükrözi, a szövegek megírásában én is részt vettem. Végre olyan lemezt alkothattam, ahol minden egyes szám rólam szól, olyanok ezek a dalok, mintha a saját gyerekeim lennének.
Kicsit olyan érzés, mintha lemeztelenednék a világ előtt, hiszen aki meghallgatja ezeket a dalokat, az megismerheti, hogy milyen is vagyoka legjobban egy művészi fotósorozat tudná kifejezni az album hangulatvilágát, ahol megmutatom magam a világnak - kívülről és belülről egyaránt."
Szorítunk Neked Ibolya!

Nincsenek megjegyzések: