2010. június 2., szerda

Áldás


Kedves Testvéreim és Nővéreim az ország minden szegletében!

Gráf Mihály barátomtól kaptam ezt a levelet, amelyet megosztok veletek.
Örvendezzünk együtt és ne felejtsünk el minden nap hűséggel imádkozni
nemzetünkért és országunk vezetőiért!

Szép napot: Paczolay Balázs


Kedves Testvérek!


Szeretném megosztani Veletek azt a hatalmas csodát, kegyelmet és örömet, mellyel az Úr és a Szűzanya ajándékozott meg bennünket, egész nemzetünket és országunkat. Dicsőség Neki! Meggyőződésem, hogy sok-sok jóakaratú ember imájának és áldozatnak gyümölcse az, amit a képeken láthattok.

Danko atyát egy évvel ezelőtt hívtuk meg és akkor egyeztettük jövetelének időpontját. Két hónappal ezelőtt kiderült, hogy a dátum éppen pünkösdre esik, így egy héttel későbbre tettük át látogatását. Azt kérte, hogy hétfőn szeretné megnézni Budpest nevezetességeit. Meg is szerveztem több programot, köztük a parlamenti látogatást is. Amikor csütörtökön megérkezett kiderült, hogy hétfőn reggel vissza kell utaznia, mert több mint 10 ezer olasz érkezik Medjugorjéba. Kicsit szomorú voltam, hogy nem láthatja a csodaszép parlamentünket... ekkor elkezdődött a csodák sorozata. Barátnőm férje, aki a parlamentben dolgozik segített, hogy Semjén Zsolt és Latorcai János szombaton 10 órakor fogadják Danko atyát. Szép találkozás volt, Danko atya többek között felhívta figyelmüket arra, hogy sok akadállyal kell majd szembenézniük, de ha kitartanak az imában, győzni fognak. Ekkor Semjén Zsolt kivett zakója zsebéből egy rózsafüzért és azt mondta: "Tudom, hogy csak ez segíthet." Együtt imádkoztunk, Danko atya megáldotta őket és az egész parlamentet. Ezután jött egy hölgy, aki azt mondta, hogy bemehetünk az eskütételre is és a nagykövetek közé ültettek bennünket. Az ünnep csodálatos volt. Orbán Viktor azzal, zárta beszédét, hogy az ő dolguk az, hogy szolgáljanak és egyedül Istené a dicsőség. Ezután ismét jött valaki és a miniszterelnöki hivatal elé vezetett bennünket. Azt mondták várjunk, mindjárt jön a Miniszterelnök Úr. Pár perc után családjával együtt meg is jelent az ajtóban és köszönött bennünket. Danko atya a következőket mondta: "Nagy öröm számomra, hogy elsőként köszönthetem Magyarország új Miniszterelnökét. A medjugorjei ferencesek üdvözletét hoztam." Erre Orbán Viktor azt mondta:"Tudnia kell, hogy Medjugorjénak itt mindig helye van." Ezután együtt elimádkoztunk egy Üdvözlégyet, majd Danko atya áldást adott a következő szavakkal:"Uram, kérlek, áldd meg Magyarország új Miniszterelnökét, családjával együtt, azokat, akik ebben a parlamentben dolgoznak, áldd meg az egész magyar nemzetet és add, hogy a munkájukkal minden ember javát és üdvösségét szolgálják. Ezt kérjük Tőled a Boldogságos Szűz Mára, a Béke Királynője közbenjárásásra, Krisztus, ami mi Urunk által. Amen."

Ezután gratuláltunk a Miniszterelnöknek és elbúcsúztunk tőlük. Hiszem, hogy ez egy szép út kezdete és Isten csodálatos ajándéka, hogy új Miniszterelnökünk Isten áldásával, - mely példaértékű és egyedülálló - kezdheti meg szolgálatát.
E kegyelmi pillanatnak arra kell ösztönöznie bennünket, hogy még többet imádkozzunk hazánkért, népünkért és azokért, akiket Isten tett népünk vezetőivé.

Imádságos szeretettel:
Andrea

Nincsenek megjegyzések: