2011. március 17., csütörtök

Imakérés


Kedevs Testvérek!

Megdöbbenve olvasom a hírt, amely ma fél egykor jelent meg a komoly hírforrásnak számító Világgazdaság internetes hírportálján: A japán atomerőműnél ellenőrizhetetlenné vált a helyzet, Isten kezében vannak a japánok.

Kérlek, kedves Testvérek, imádkozzunk, hogy Japánt elkerülje az órákon belül bekövetkezhető atomkatasztrófa.Günter Öettinger, az EU energiaügyi biztosa korábban azt mondta, hogy órákon belül katasztrófa következhet be Japánban. Gyakorlatilag ellenőrizhetetlenné vált a helyzet, most már Isten kezében vannak a japánok – mondta Günter Öettinger.

Közben kétségbeesett kísérletekkel próbálják a japán mentőegységek megakadályozni a katasztrófát a Fukusima-1 atomerőmű blokkjaiban. A Kyodo hírügynökség jelentése szerint az atomerőműben dolgozó 180 technikus és mérnök segítségére több száz önkéntes jelentkezett.

A következő 48 óra döntő lesz!

"Ha a reaktorok hűtési kísérletei sikertelenek lesznek, a következő 48 órán belül nagyobb radioaktív szennyezésre számíthatunk" - mondta Thierry Charles, a francia atomenergia biztonsági intézet (IRSN) igazgatója.


Bővebben:

http://www.vg.hu/kozelet/tarsadalom/atomkatasztrofa-rossz-reaktort-hutenek-a-japanok-343583

Imával:
Szabolcs

Nincsenek megjegyzések: