2011. február 2., szerda

Katolikus Ifjúsági Világtalálkozó


Tudod már, hogy mit csinálsz nyáron?
Szeretnél utazni, új embereket megismerni, találkozni más kultúrákkal és közben közelebb kerülni önmagadhoz és az Istenhez is? 2011 augusztusában lehetőséged lesz rá.
Gyere velünk Madridba, Spanyolország szívébe, ahová a világ minden tájáról fiatalok ezrei gyűlnek össze, hogy találkozzanak, ünnepeljenek, keressék és megtalálják a válaszokat kérdéseikre, megosszák egymással a hit örömét és titkait. A találkozó célja, hogy a számtalan közös program, imádság, találkozások, koncertek és minden együtt töltött perc által rádöbbenjünk, nem vagyunk egyedül, a hit élő valóság, Isten köztünk van.
Ha szeretnél egy összetartó magyar csapat tagjává válni, utazz a Ferencesekkel. Olyan szerzetesekből és jó barátokból álló közösséggel, akik révén már előre megtapasztalhatod a találkozó hangulatát, akik által a tömeg családdá válik. Vigyázz, az ifjúsági világtalálkozó veszélyes! Meglehet, hogy megváltoztatja az egész életed!
Sok szeretettel várnak: a Ferencesek

Indulás: 2011. augusztus 14-én vagy 15-én. Aki a ferences előtalálkozóra is jelentkezik, számítson augusztus 11-e körüli indulásra.
Érkezés: 2011. augusztus 21-én vagy 22-én.
Utazás: a jelentkezők létszámától függően repülővel vagy busszal. Ennek megszervezéséhez szedjük a foglalót.
Költség: kb. 40 000 Ft (útiköltség) + 160 EUR (annak, aki csak a világtalálkozóra utazik; vagy 220 EUR annak, aki a ferences előtalálkozón is szeretne részt venni.)

Ferences előtalálkozóról: Szeretettel várnak minden érdeklődőt a szervezők, akik szeretnének egy nemzetközi csapattal eltölteni 4 napot, továbbá a saját országukban a ferences ifjúság szervezésében aktívan szerepet vállalnának és ezért tapasztalatcserére, együttgondolkodásra nyitottak.
Előtalálkozó célja: Szorosra fűzni a kapcsolatot azok között, akik a ferences ifjúságot szervezik a világban, a találkozó alkalmával lehetőség nyílik más szervezetekbe, mozgalmakba való betekintésbe, szervezők megismerésére.
előkészületek: A jelentkezők számára 2011-ben 3 egynapos (április 16., május 14., június 18.) előtalálkozót szervezünk. Számítunk aktív részvételedre!

elérhetőségek:
madrid11.com (a világtalálkozó honlapja, különböző nyelven)
klub.ferencesek.hu (ferencesekkel együtt utazó csapat a ferences klub szervezésében utazik, utazással kapcsolatos információk ezen az oldalon lesznek elérhetőek.)

szervezők:
Paczolay Balázs a Ferences Világi Rend részéről (paca[kukac]iosephinum.hu)
Kiss István Didák ferences testvér (didak[kukac]ofm.hu)
Fejes István ferences testvér (fejesistvanofm[kukac]gmail.com)

Jelentkezni lehet a jelentkezési űrlap kitöltésével 2011. február 7.-ig. A jelentkezéssel párhuzamosan kérünk 15 000 Ft foglalót a következő számlára befizetni:
Kedvezményezett neve: FERENCES RENDTARTOMÁNY
ERSTE Bank, 11600006-00000000-45252464 (HUF számla)
Az utalás közleményében szerepeljen a jelentkezésnél megadott pontos név és a következő: Madrid 2011, hogy be tudjuk azonosítani a foglalót!

Támogatás kérhető az utazáshoz az űrlap kitöltésével.

Csak annak a jelentkezését tudjuk elfogadni, aki befizette az utazási foglalót. A madrid11.com oldalon még ne regisztrálj, mert azt közösen fogjuk elvégezni, miután látjuk, hogy hányan jelentkeztek.

Nincsenek megjegyzések: