2011. február 23., szerda

Gyümölcsoltó Boldogasszony Napjára


Kedves Testvérek!

Szeretném néhány eseményre felhívni a figyelmeteket, szeretnék megosztani veletek néhány gondolatot.

A Magyarországi FVR képviseletében március 11.-én néhányan látogatást teszünk Kárpátalján Majnek püspök atyánál és találkozunk az ott élő világi rendi testvéreinkkel is. Kérlek benneteket, kísérjétek imával utunkat, hogy minél több gyümölcsöt hozzon ez a találkozás.

Szeretettel hívlak benneteket március 25-én, Gyümölcsoltó Boldogasszony napján, 18.30-tól „Megtalált kincs” címmel a Gellérthegyi Sziklatemplomba az életigenlésről tartandó közös elmélkedésre. A programot 20.00 órakor szentmise zárja, melyet Dr. Udvardy György püspök atya mutat be.( A Mária Rádió az eseményt közvetíti.) Szeretném, ha minél többen együtt imádkoznánk azért, hogy a Szűzanyához hasonlóan igent tudjunk mondani az életre, igent Mennyei Atyánk akaratára.
Azok, akik nem tudnak személyesen jelen lenni, szervezzenek saját plébániájukon ehhez kapcsolódó programokat, (lelki adoptálás, közös ima, virrasztás, szentségimádás stb.) vagy társuljanak a helyi plébánia által szervezett hasonló kezdeményezéshez.

Végül, de nem utolsó sorban, felhívom figyelmeteket, hogy még "itt az ideje a nevetésnek", "itt az ideje a táncnak". Vagyis, még tart a farsang. (Hamvazószerda: március 09. ) Használjátok ki ezt az időt közös vidámságra, mulatságra, mert ezzel is értéket közvetíthetünk a világnak. Megmutathatjuk, hogy lehet kultúráltan, önfeledten együtt vígadni, keresztény, ferences módon örvendezni.

Mindannyiotoknak sok szépet és jót, bőséges kegyelmet kívánok!
Testvéri szeretettel: Horváth Éva

Nincsenek megjegyzések: