2010. december 15., szerda

Ferences Autista Segítő Központ felhívása


Kedves Testvér, Kedves Kolléga, Kedves Barátunk!

Mindenekelőtt külön bocsánatát kérjük azért, hogy e levelünkkel ismételten zavarjuk. Kérjük, nézze ezt el nekünk.

Amint arról korábban már hírt adtunk, a ferences rendi Autista Segítő Központ és Majorság - az egyetlen olyan katolikus keresztény gyermekintézmény, amely autista gyermekekről és fiatal felnőttekről gondoskodik - jelenleg már a 3. helyen áll az Angyalok erdeje www.angyalokerdeje.hu karitatív versenykampányban. Köszönjük, hogy a Kedves Testvérek, Kollégák és Barátok hatékony támogatásával 1 hét alatt a 13. helyről a dobogóra juthattunk!

A versenynek azonban még nincs vége, és a tét óriási: 5 millió forinthoz juthatnak kis ellátottaink, ha sikerül az első helyet megszerezni - ahol jelenleg a Noé Állatotthon Alapítvány áll. Szeretnénk a díjból egy régóta szükséges, nagyon hiányzó fejlesztő folyosót kialakítani a gyermekeknek. Úgy gondoljuk, hogy e lehetőségen felül a jelenlétünknek és az összefogásunknak az anyagiakon lényegesen túlmutató üzenete is lehet a társadalom számára.

A távolság a mögöttünk állóktól nő, az előttünk lévőktől csökken. Ahhoz, hogy elérjük a célunkat, január 6.-ig naponta csak 1 normál díjas sms-re van szükség: ebben a 088 szöveget kell a 06-70/717-7500 számra küldeni.

Kérjük, segítsenek nekünk ebben továbbra is, és juttassák el minél több helyre kérésünket, felhívásunkat! Köszönjük!

Mi nagyon kicsik vagyunk, de Önökkel van esélyünk - hogy egy kicsit nagyobbak lehessünk, az Önök segítségére van szükségünk.

Bővebben minderről a következő, hitelesítő oldalon: http://www.ferencesek.hu/hirek/angyalok-erdeje-1-norm-ld-jas-sms-sel-5-milli-forint

További szép ünnepi készületet kívánunk!

OAMDG

Nincsenek megjegyzések: