2009. november 10., kedd

Mi újság Mikulásfalván?


Elkezdődtek a téli programok Nagykarácsonyban. A magyar Mikulás beköltözött a dolgozószobájába, ahol mden nap fogadja a gyermekcsoportokat, családokat. Az első hét örömteli pillanatokkal telik, ugyanis a Végső Vár Alapítvány három napon át szociális napokat tart.
A Mikulásház Kht. teljesen térítésmentesen biztosítja a Végső Vár Alapítvány számára a teljes infrastruktúrát a programsorozathoz. A nagyszakállú otthonát három napig látogatják a meghívott vendég gyermekek, akik ingyenesen veszik igénybe a szolgáltatásokat. Az első napon - vagyis ma - az állami gondozottak szórakozhatnak a Mikulás-paradicsomban. Holnap tehát november 11-én szerdán a beteg, végül holnapután a hátrányos helyzetű, szegény családok gyermekei vendégeskednek Nagykarácsonyban. Híres művészek gondoskodnak jótékony fellépéseikkel arról, hogy felejthetetlenek legyenek mindenki számára az ajándékosztónál töltött órák.
A Mikulásház idén is a hagyományos programokkal várja a látogatókat. Újdonság viszont a szarvaspark szaporulata, ugyanis kis szarvas született a tavasszal Nagykarácsonyban. A gyerekek biztos örömmel simogatják majd a jövevényt, amellyel együtt hétre gyarapodott a hazai szánhúzók

Nincsenek megjegyzések: