2010. április 12., hétfő

Segítségkérés


Kedveseink! Rokonok, Testvérek és Barátok!


Lassan egy éve / 2009 jun./, hogy hírt adtunk Dóri betegségének fordulatáról,mikoris kiderültek tüdő és máj áttételei. Aztán örömhírünket, a decemberi CT eredményről, mely nagyfoku javulást mutatott. Azóta történt még egy kontroll CT, ami szintén további javulásról tudósitott.Ennek a javulásnak nyilván több oka is van; a kezelések-chemotherapia – folytatódtak. Emellett megkapta a 2x3 hónapos B 17 kúrát a hozzáadott mindenféle immunerősitőkkel, valamint Dóri ( hatalmas önakarattal) folyamatosan kitartó makrobiotikus diétája. Ez a diéta azt jelenti;hogy amint a szervezete 40 éven át megszokott- klf.cukrok,liszt,tejféleségek, húsok, gyümölcsök, több féle zöldség pl.krumpli, semmit nem fogyaszthat-.Amit ehet: barna rizs, egy-két zöldségféle, természetesen csak bió, és pár specialis termék, mindez elég horror áron szerezhető be.
Az az orvos aki figyelemmel kiséri Dóri betegségét, most változtatni szándékozik a gyógyszeres terápián egy azóta megjelent, és tapasztalata szerint igen eredményesen gyógyitó injectiót ajánlott fel. A neve: Afimaf, ezt 6 hónapon át kellene kapnia.
1 ampulla ( 6x beadása mellett hetente) 6 hétig tart ki.1 ampulla 1000 USD. Dóriék az elözőleg tőletek kapott pénzből 2 amp.-t még meg tudtak rendelni, de többre már nem futja.Ahogy számoljuk még 4 ampullára lesz szükség. Tudjuk,hogy nagy áldozatot hoztatok eddig is, de mégis hozzátok fordulunk- bízva benne - hogy tovább örülhetünk Dóri javulásának.Nekünk is eszünkbe jut ami nyilván nektek is, mi van azokkal akik nem tudnak ennyi pénzhez hozzájutni?, hogy is van az igazságosság az egészségügyben? és hogy kinek biznisz, hogy ez nálunk így működik? Igen nincs rendben és mégis ezt az utat járjuk, mert számunkra , -főleg Dóri gyerekei számára most ez az út jelenti- reményeink szerint-hogy Dóri köztünk marad.
Újra azt kérjük, hogy -Gábor számlaszámát megadva -amit gondoltok, ill. tudtok, arra utaljátok.
Valószinü többeteknek nem tudjuk elküldeni ezt a levelet, akinek gondoljátok- kérünk továbbitsátok.
Végül,- de igazából elsősorban - további imáitokat kérjük Dóriért és Gáborért, mert Gábor máskép, de Dórival együtt szenved.
Köszönjük, hogy számithatunk rátok mindig és mindenben, szeretettel Zita (Zsuzsi)-Berci

Számlaszám: Csepely Gábor 10700574-51622464-51100005


_______________________________

Nincsenek megjegyzések: