2010. április 27., kedd

Papjainkért


Aláírásgyűjtés papjainkért

papjaink ellen indult támadások miatt kezdeményeztek hívő testvéreink. Az alábbiakban közöljük a levelet az aláírásgyűjtő ívvel, de letölthető formában is iderakjuk. Kérlek benneteket, Szeretettel ajánljuk figyelmetekbe ezt a szolidaritási aláírásgyűjtést, ami a hazai médiában terjesszétek!
Római Katolikus Testvéreink!
Az utóbbi hónapokban világszerte összehangolt támadás indult a Római Katolikus Egyház papjai és nemegyszer világi tisztségviselői ellen.
Egyes bulvár rádió- televíziós állomások, újságok internetes hírportálok ontják a jórészt bizonyíthatatlan szennyes rágalmaikat, aminek célja kikezdeni a 2000 éves egyházi intézményeinket, amit ajándékul Istentől kaptunk.
Hazánkban, az utóbbi időkben egyes magukat „hiteles” hírforrásnak mondott sajtótermékekben hazug, minden valóságot mellőző cikkek jelennek meg egyes püspökeink papjaink úgymond viselt tetteiről, ez nem más mint suttogó propaganda ellenünk.
Hazugságaikkal a Magyar Római Katolikus Egyházat támadják. A ferdítéseik, csúsztatásaik koncepció, amit népünk, keresztény testvérink jól ismerhetnek a XX. századi történelmünkből.
Kötelességünknek érezzük írásban nevünket adva tiltakozni, mint Egyházunk hívei a fenti jelenségek ellen.

Kelt: Törökbálinton 2010. április 25. napján

Nincsenek megjegyzések: