2010. április 21., szerda

Európai hamvazószerda


Európai "hamvazószerda"?Az izlandi vulkánkitörés hamufelhővel borította be Európát. Egyik fórumozó társunk azt írta - Európa hamvazkodik. És valóban, ez lehet jelképerejű, és ki tagadhatná, hogy kontinensünknek sem ártana egy "Nagyböjt", főleg, ha ez felkészíti a "Feltámadásra"... Ráadásul ez a "hamvazkodás" akkor történt, amikor a lengyel államelnök halála miatt, az oda igyekvő, és útjukat megszakítani kénytelen európai és amerikai politikai elit szembesülhetett - ha akart -, ezzel: "emlékezz ember, hogy porból vagy és porrá leszel!" Azt hiszem, mi nyugodtan láthatjuk ezt az eseményt jelképszerűnek. Hihetjük, hogy Isten ezen a természeti eseményen keresztül is felszólítja Európát a bűnbánat tartásra és a megújulásra. bárcsak megtörténne! Bárcsak ez a sok támadás az egyház ellen, a jogos és jogtalan indulatok, bárcsak a kapzsiság és gyűlölet hullámai, az istentelenség és pogányság megerősödése, bárcsak a bűn tengere végre arra késztetné ezt a fuldokiló emberiséget, hogy Istenhez kiáltson! Akkor Jézus Krisztus közeledése valóban húsvézi ünnep és "Feltámadás" lenne ennek a vén kontinensnek. Mennyei Atyánk! Kérünk Téged Jézus Krisztus nevében, árszd ki ránk Szentlelkedet, a Bűnbánat Lelkét, a Megújulás Llekét, az Igazság és Szeretet Lelkét, hogy az emberek egész Európában megszabaduljanak, meggyógyuljanak, Hozzád térjenek és éljenek! Ajándékozz meg minket a Nagyböjt és a Húsvét lelkületével és Pünkösd örömével! Mindenkor segítő Szűzanya, könyörögj érettünk! (Sipos Gyula, www.zarandok.hu)

1 megjegyzés:

Káin a kígyó fia írta...

Tisztelt Blogíró!

Elnézést a zavarásunkért és hogy spameljük magunkat, de szeretnénk minél több körben elterjedni.

Tudjuk ez egy erőszakos formája a terjedésnek, de mivel félünk, hogy írásaink elvesznek a semmibe arra gondoltunk egy commentben népszerűsítjük kis blogunkat, reméljük ezzel nem bántunk meg!

http://mortemaeternus.blogspot.com/

egy olyan oldal, ahol a film, könyv, versajánlók mellett, saját versek, álmok és gondolatok is jelen vannak sőt sorozatgyilkosokkal, orvosi kísérletekkel, alternatív divattal életmóddal , Istenkereséssel is foglalkozunk. Kicsit talán egy modern, fiataloknak szóló alternatív művészeti lexikonná szeretnénk magunkat kinőni.

Jelenleg 5 szerkesztő ír különböző témában, jó részt átszövi az okkult hangulat és miszticizmus , de minden más témára is nyitott, mint például street art, képregények és még sorolhatnám!

Reméljük felkeltettük érdeklődésedet és olvasni fogsz minket! Bátran kommentelj nekünk, hiszen várjuk a visszajelzést!Ha zavartunk elnézést kérünk és a spamelés miatt is! (Mindenhová egyszer spamelünk, ha véletlenül másodszorra azért is elnézést kérünk!

Kellemes blogolást és olvasást továbbra is!