2009. december 1., kedd

Betlehemi csillag születik


A 800 éves Ferences Rend „Betlehemi csillag születik” elnevezéssel gyűjtést hirdet azzal a céllal, hogy a látókörében lévő 800 legszegényebb gyermekes család karácsonyát felhőtlenebbé, boldogabbá tehesse. Szándékunk szerint szeretnénk a hamarosan felragyogó betlehemi csillag fényét - a szeretet cselekvő megnyilvánulásaként - ezeknek a családoknak az otthonába varázsolni. Célunk, hogy Szent Ferenc tanítása nyomán – „hogy örömet vigyek, ahol szomorúság van” - minden partnerünkkel a „béke és jóság” üzenetének ma is jelenlévő erejét bizonyítsuk. Keressük azt a 800 hazai magánszemélyt és vállalkozást, aki felajánlásával szívesen hozzájárul, hogy a betlehemi csillag fénye ilyen módon is beragyogja a leginkább rászorulók arcát.

A gyűjtés nem csak pénzbeli támogatásokra, hanem alapvető élelmiszerekre, kiegészítő termékekre, édességekre, játékokra, ruhára, cipőre, szolgáltatásokra és egyéb olyan felajánlásokra is vonatkozik, amelyekkel boldogabbá tehetjük a legrászorulóbbak karácsonyát. A felajánlásokat a 11600006-00000000-28408844 számlaszámon vagy a 06-20/775-3309-es telefonszámon fogadjuk. A ferencesek minden szerdán fél nyolckor jólelkű támogatóikért imádkoznak Magyarország nemzeti kegyhelyén, Mátraverebély-Szentkúton. A segítségnyújtást kiemelt médiafigyelem is kíséri. Az akcióhoz kapcsolódó partnereinket - hálánk és köszönetünk kifejezéseképpen - megfelelő módon meg kívánjuk jeleníteni.

Igen Tisztelt Hölgyem, Igen Tisztelt Uram! Tisztelettel kérjük, amennyiben lehetősége van rá, szíveskedjen bármilyen adományával segíteni munkánkat, és boldogabbá varázsolni a legszegényebbek karácsonyát!
Szívesen és hálával fogadjuk a
- lejáratközeli vagy más okból kifolyólag raktárban ragadt,
- beszállítói termékmintákból származó, vagy
- kereskedelmi forgalomba egyéb ok miatt nem kerülő termékeket,
- fölöslegeket,
- bármilyen felajánlását, ami az alapvető élelmiszerek, édességek, játékok, könyvek, ruhák, eszközök, felszerelések, szolgáltatások kategóriájába tartozik.
Szíves segítségét köszönjük!

Nincsenek megjegyzések: