2011. január 5., szerda

Az ügynökök a paradicsomba mennek
Az ügynökök a paradicsomba mennek című film stábjának kérése, S.O.S.!

Kedves Mindenki!

Csütörtökön kezdték vetíteni "Az ügynökök a paradicsomba mennek" című játékfilmemet a Művész és az Uránia moziban. A háttér(hálózat)-hatalom azonnal megkezdte az aknamunkát,hogy a mozik ne vetítsék sokáig. Egyetlen fegyver van: ha megnézik a filmet, mert az érdeklődés nyomására nem merik levenni,bár azonnal szeretnék..

A film az elcsalt rendszerváltásról, a III/III-as Főcsoportfőnökségről és az SZDSZ szerepéről (is) szól, közérthetően,sőt szórakoztató módon. Lukács Sándor, Kubik Anna, Andorai Péter, Benkóczy Zoltán és Karalyos Gábor a főszereplők, főcímdalát Vizy Márton írta.

A film után elkezdődött egy polémia, hogy vajon ki lehetett az SZDSZ-be épített "Kakukk" fedőnevű titkos megbizott? Esetleg Demszky? Vagy mások?

Ha fontosnak tartjátok a rendszerváltás tisztázását, akkor segítsetek: ezen a hétvégén vegyetek jegyet a filmre. Fontos, hogy e hétvégén, mert hétfőn döntenek a forgalmazás további sorsáról.

Köszönettel: Dézsy Zoltán filmrendező

1 megjegyzés:

ÉvaZsuzsanna írta...

Ma délután az Urániában zsúfolt nézőtér volt, amikor a 14 órai előadásról jöttünk kifelé, zsúfolt volt az előtér a következő, 16 órai előadás nézőitől. Siker!