2011. január 23., vasárnap

Dobd ki és élj tovább!


Szerintem nem lehet elégszer elolvasni...

Elvégezték a következő kísérletet, vizet forraltak fatüzelésű kályhán,
gázégős tűzhelyen, elektromos főzőlapon és mikrohullámú sütőben.

Majd a felforralt vízben magokat csíráztattak.
A fatüzelésű kályhán forralt vízben a magok 75%-a,
gázégős tűzhelyen forralt vízben a magok 50%,
elektromos főzőlapon forralt vízben a magok 25%,
mikrohullámú sütőben 0%-a kelt ki.

A mikrohullámú sütő tökételesen alkalmas csírátlanításra, fertőtlenítésre.
Hogy mire nem, azt a lenti levélben olvashatjuk. Lehet benne némi igazság.
Mérnök vagyok, kb. 2és fél éve rendelek ebédet a munkahelyemre, amit
műanyag dobozban szállítanak házhoz és melegítem a mikróban .
Októberben műtöttek, jelenleg a ötödik kemónál tartok................

Üdv!
A mikrohullámú sütőben a villámgyors rezgések következtében az ételek
molekulái rövid időn belül degenerálódnak. A degenerált ételtől,
degenerált molekuláktól nem lesz egészséges sejtépítés az ilyen
ételeket fogyasztó ember szervezetében, hanem előbb-utóbb egyre jobban
elhatalmasodó degeneráció indul meg a szervezetében, éppen ott, ahol a
szervezetén belül a leggyengébb az immunrendszer állapota. Ez már a
rák előkapuja, mert ha rendszeresen mikrohullámú sütőben főzött,
melegített ételeket fogyaszt valaki, akkor előbb-utóbb daganatos
beteggé "eszi" magát.
Környezetbiológiával foglalkozó szakemberek már azt a kérdést teszik fel:
meddig árusíthatók még büntetés nélkül a mikrohullámú sütők?
Svájcban, Franciaországban és több más országban is tilos reklámozni a
Mikrohullámú sütőket!

Svájci orvosok nyolc önként jelentkező, makrobiotikusan táplálkozó
személyen végezték el a kísérleteket (a lausanne-i Biokémiai
Intézetben és a wattenwili Környezetbiológiai Tanácsadó Intézetben). A
kísérlet során a résztvevők 2-5 naponként megváltoztatott táplálékot kaptak. Elsőként egy biotermelő nyers tejét, másodikként ugyanezt hagyományos módon felforralva, harmadikként a berni cégtől származó pasztőrözött tejet,
negyedikként ugyanezt mikrohullámú sütőben felforralva. Ötödikként
nyers biozöldséget, hatodikként ezt a zöldséget hagyományos módon
megfőzve, hetedikként ugyanezt lefagyasztva, majd mikroban megfőzve.
Meghatározott idővel a táplálékfelvétel után minden esetben vért vettek,
és a kapott vérmintát bizonyos kritériumok szerint elemezték. Az eredmény
a következő lett:

A mikrohullámú sütőben melegített, felengedett vagy főzött ennivaló (a tej
és a zöldség) a kísérleti alanyok vérében szignifikáns (döntően
meghatározó) elváltozásokat okozott, csökkent valamennyi hemoglobin
érték (vastartalmú fehérje, vérfesték, amely megköti az oxigént),
valamint a HDL és az LDL (koleszterin) aránya. A limfociták (nyiroksejt,
nyirokszövetekben termelődő fehérvérsejt) esetében pedig rövid ideig
tartó, erőteljes csökkenést állapítottak meg, ha a vizsgált személy
előzőleg mikrohullámban előkészített zöldséget fogyasztott. A
fényérzékeny baktériumokkal pedig azt is megállapították, hogy a
mikrohullámú energia a táplálék útján továbbadódik az emberi szervezetnek.

bővebben itt olvashatsz ezekről:
http://www.harmonet.hu/szepseg-wellness/21187-dobd-ki-a-mikrosu todet-es-maradj-eletben!.html#tovabb

Kedves Mindenki!
Egy Amerikai orvosi intézet ( Walter Reed Army Medical Center )
kutatócsoportja nemrég adta közre, hogy
NEM SZABAD MŰANYAG EDÉNYBEN ÉTELT MELEGÍTENI A MIKROHULLÁMÚ SÜTŐBEN !!!!
CSAKIS KERÁMIAEDÉNYEKET, ILLETVE EDZETT ÜVEGET LEHET HASZNÁLNI, MERT A MŰANYAG ÉS AZ ÉTELBEN LÉVŐ ZSÍR KEVEREDÉSE A HŐ HATÁSÁRA EGY DIOXIN NEVŰ ANYAGOT VÁLT KI, AMI RÁKOT OKOZ, FŐLEG MELLRÁKOT.
A DIOXIN NAGYON MÉRGEZŐ ANYAG, AMI A SEJTEKET TÁMADJA MEG.
AZ ÉTEL TETEJÉRE PEDIG NEM A MŰANYAG EDÉNY FEDELÉT KELL TENNI,
HANEM EGYSZERŰ PAPÍRTÖRÜLKÖZŐT.

Küldjétek el és mondjátok meg azoknak, aki fontos Nektek - ezt kéri az
Üzenet küldője.
Ezt a felhívást egy amerikai orvosi intézet kutatócsoportja adta közre

( Walter Reed Army Medical Center )

Mireida

Nincsenek megjegyzések: