2011. január 30., vasárnap

Magyar Katolikus Családegyesület felhívása


Együttes ábrázolásokat keresünk Szent Istvánról, Boldog Gizelláról és Szent Imréről

Kedves Olvasók!
„Kérjük a Szent Család áldását családjainkra, kérjük az első magyar szent családnak, Szent István királynak, Boldog Gizellának és Szent Imre hercegnek közbenjáró támogatását” – áll a Család éve alkalmából a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia által közreadott körlevélben.
Arra kérünk most minden kedves olvasót, hogy hívjuk fel együtt a figyelmet az első magyar szent családra. Egész éven át tartó gyűjtésbe kezdünk határon innen és túl.
A világ számos pontján találhatunk együttes ábrázolásokat Szent István királyunkról, Boldog Gizelláról és Szent Imre hercegről. Ezeket a műtárgyakat, szobrokat, domborműveket, festményeket, grafikákat, falikárpitokat, freskókat stb. szeretnénk bemutatni egy virtuális gyűjteményben, remélve, hogy az év végén módunk nyílik egy valóságos kötet összeállítására is.
A képeket a csaladeve [kukac] katolikus.hu e-mail címre kérjük beküldeni név és kép készítési helyének megjelölésével. (A beérkező fotókat folyamatosan töltjük fel a honlapra.) Kérjük, hogy a képeket minimum 3 megapixel felbontásban, digitális fényképezőgépppel készítsék.

Szerzői jogok

A beküldő tudomásul veszi, hogy amennyiben személyiségi vagy szerzői jogok vonatkozásában harmadik személynek a képpel kapcsolatban bármilyen kifogása felmerülne, az ezzel kapcsolatos felelősséget teljes egészében vállalja.
A beküldő hozzájárul, hogy a beküldött fotók a honlapon és más nyomtatott vagy elektronikus sajtótermékben, valamint a tervezett gyűjteményes kötetben ellenszolgáltatás nélkül megjelenjenek.

Nincsenek megjegyzések: