2010. szeptember 2., csütörtök

Mária Rádió nyomtatott formában


Képzelje el, ahogy felkelek reggel és munkába indulok a Mária Rádió szerkesztőségbe. Promóciós munkatársként számos feladatom van, amivel rendszeresen foglalkozom, s ebben egyik legnagyobb kihívás a rádió havonta megjelenő újságának szerkesztése, a rádió számos önkéntesének segítségével. 55 Mária Rádió szerte a világon, a magyarországi rádióhoz hasonlóan előállít egy nyomtatott magazint. 2006-ban, mikor rádiónk megkezdte sugárzását, elkezdtük mi is a saját ingyenes magazinunk terjesztését.

Mit kell tudni róla? Több, mint 3 éve ez a magazin folyamatosan fejlődik, a hallgatói visszajelzések alapján. Mára több mint 25000 elégedett hallgatónk van, aki megrendelte kiadványunkat.
Gondoljon bele, ez több mint 6000 új olvasó évente, ami közel 20 új érdeklődő Mária Rádió hallgató naponta.

A következő történet egy hallgatónkkal és velem játszódott a közelmúltban. Régióinkban tett látogatásaim során épp Pécsett álltam egy parkolóban a Mária Rádiós logóval felmatricázott autó mellett, amikor oda lépett hozzám egy hölgy a férjével.

Először nem értettem, mit akarhat? Előkapta magazinunkat a retiküljéből s mint utólag megtudtam, egy-egy cikket többször elolvasott pl. az ima erejéről szólót. Sorról-sorra örömmel újságolta, már mennyi mindent megtudott rádiónkról, ugyanakkor mennyire sajnálja, hogy csak 2 hete rendelte meg a magazinunkat.

„Nincs magánál esetleg egy múlt havi magazin?” – érdeklődött, s tekintettel arra, hogy hó elejét írtunk, az autóban a szóróanyagok között keresgélve találtam is egyet. Szívből köszönte a magazint, majd úgy búcsúztunk el, hogy 3 magazint is küldjünk neki a következő hónapokban, mert ismerőseinek is ajánlani fogja.

Mit adhatnánk még a hallgatóinknak? – mindig ez a kérdés motoszkál bennem. A fenti történet és a rengeteg megrendelő rávezetett arra, hogy van még kinek ajánlanunk a magazint. S hogy mit adjunk a hallgatóinknak még? Ha megrendeli ingyenes magazinunkat szeptember 12-ig, a szeptemberi (folyó hónap) szám mellé az augusztusi (múlt havi) lapot is postázzuk.

Kattintson ide, és látogasson el a magazinunk oldalára, ahol még többet megtudhat róla, és meg is rendelheti ingyenes kiadványunkat.

Imádságos szeretettel,
Almássy Mária



promóciós munkatárs
maria@mariaradio.hu

Ui.: Ne várjon arra, hogy a parkolóban találkozzunk. Kattintson a fent megadott linkre, és rendelje meg magazinunkat szeptember 12-ig (a 13-i héten már postázunk!), hogy a szeptemberi szám mellé az augusztusit is postázhassuk!

Nincsenek megjegyzések: