2011. június 6., hétfő

Tiszta Szívek Mozgalma


„Uram Jézus, hálát adok Neked azért a határtalan szeretetért, amellyel megszerettél engem, és amely megvéd a rossztól, felemel a bukásokból és begyógyítja a legfájdalmasabb sebeket. Fölajánlom Neked emlékezetemet, elmémet, akaratomat, lelkemet és testemet, nemiségemmel együtt. Ígérem, hogy nem létesítek szexuális kapcsolatot, amíg nem részesülök a házasság szentségében. Elhatározom, hogy nem fogok olvasni, vásárolni és nézni pornográf tartalmú újságokat, programokat és filmeket. (Lányok hozzáteszik: » Elhatározom, hogy szerényen és egyszerűen fogok öltözködni, és igyekszem elkerülni, hogy öltözetem szemérmetlen gondolatokat vagy vágyakat provokáljon másokban.«)
Ígérem, hogy minden nap találkozni fogok Veled az imádságban, a szentírásolvasásban, a gyakori szentáldozásban és a szentségimádásban. Elhatározom, hogy rendszeresen járulok a bűnbánat szentségéhez, nem hagyom, hogy elkedvetlenedjek, és azonnal felállok minden bukás után.
Jézusom, taníts meg rendszeresen alakítani jellememet, főleg hogy képes legyek uralkodni a szexuális és érzéki vágyaimon. Bátorságot kérek a rosszal szembeni mindennapi küzdelemhez, hogy sose szedjek be kábítószert, és kerüljek mindent, ami függőséget okoz, különösen az alkoholt és a nikotint. Taníts meg úgy élni, hogy életemben a szeretet legyen a legfontosabb.
Mária, Édesanyám, vezess a hit útján a szeretet forrásához - Jézushoz. Isten szolgája, II. János Pál példájára szeretném magam teljesen Neked ajánlani: »Totus Tuus, Mária!«. Szeplőtelen Szívedbe ajánlom magamat, mindazt, ami vagyok, minden lépésemet, életem minden pillanatát. Boldog Karolina, járj közben szívem tisztaságáért! Ámen!”

Kérjük, küldd el a tanúságtételedet, és értesítsd szerkesztőségünket, ha beléptél a TSzM-be, hogy be tudjunk jegyezni a tiszta szívek Könyvébe, és küldhessünk neked egy különleges áldást. Ne felejtsd el a felajánló Imádságot minden nap elmondani.
Jézus nagyon szeretné, ha tanúságot tennétek, és azt elküldenétek a szerkesztőség címére. Ily módon meg tudjátok másokkal is osztani a hit kincsének megtalálásából fakadó örömötöket, a tiszta szeretet szépségének felfedezését valamint a tapasztalataitokat, hogy hogyan szabadultatok meg a bűn rabságából és mindenféle függőségtől. A tanúságtételeiteken keresztül akar Jézus eljutni mások szívéhez, hogy emlékeztesse őket, hol van az igazi boldogság, a szeretet és az örök élet forrása. Jézus Krisztus nagyon számít Rátok.

1 megjegyzés:

varga zoltan írta...


éves vizdij kifizetésében kérek segitséget ,,,3 an 75 ezer ft-bol élünk kronikus betegek vagyunk feleségemmel.. 17187 éves vizdij//vargáné szűcs csilla erste bank 116 00006 0000 0000 2576 6862