2011. január 3., hétfő

Még 3 nap!


Kedves Barátaink!

Ne felejtsünk el szavazni, és erre buzdítani a környezetünkben, már csak a következő 3 napban.

Küldjük a 088 szöveget a 06-70/717-7500 számra, csütörtökig naponta maximum 1 db normál (nem emelt!) díjas sms-ben.

A mai napon parázs vita alakult ki a facebookon. Az autistákkal szemben meglehetősen komoly indulatok szabadultak fel, az őket képviselők ellen erős hangulatkeltés folyt. Megkíséreltünk értelmes felvetésekkel élni, amelyek részben a szervezési hiányosságokat is orvosolták volna - például, hogy ne csak egy fődíj legyen, hanem díjazzák az első három helyezettet -, sajnos azonban úgy tapasztaltuk, nem lehet erről érdemben tárgyalni. A kommentelők többször felhánytorgatták azonban, hogy üzeneteket küldünk a gondozott gyermekeinket támogatóknak. Sajnos elhangzottak méltatlan jelzők és fenyegetések is.

Az Angyalok Erdeje programban a tisztességes megmérettetés hívei vagyunk. Nem gondoljuk, hogy az egyes karitatív ügyeket ilyen módon konfrontatívan szabadna szembehelyezni egymással. Bizonyos, hogy minden, az Angyalok Erdeje programban szereplő ügy értékes és fontos, de más-más módon. A Szent Ferenc-i hagyománnyal rokon a teremtett világ, a természeti környezet szeretete, óvása, így az állatbarátság is. Nekünk azonban az Autista Segítő Központ kis ellátottairól kell gondoskodnunk, így ezen a fórumon is az ő érdekeiket helyezzük mindenek fölött előtérbe.

Versenytársunk, a NOÉ Állatotthon Alapítvány a mai napon 4 másik állatvédő szervezetnek is felajánlott a nyereményből a győzelem érdekében. Így várhatóan a következő napokban kiélezettebbé válik a verseny, több szavazat érkezik majd versenytársunkra is.

Köszönjük, ha továbbra is társunk marad törekvésünkben! Nagy szükségünk van az Ön megtisztelő segítségére!

Nincsenek megjegyzések: