2009. október 12., hétfő

Misszió


Isten kegyelmének hála, rendeget dolgunk van, nagyon sok helyre megyünk missziós munkát végezni - "különlegesség", hogy sokszor olyan helyekre hívnak, ahol ellentét feszül a magyarok és cigányok között, mi pedig egy cigánymisszióban is részt vevő munkatársunk tanúságtételével is (Tarnóczi Marika) tudjuk segíteni a megértést és kiengesztelődést.
Nagyon jól sikerült a Szeretet Földje Találkozó és a kétnapos kunszentmártoni lelkigyakorlat is (Zselepszki Fábián atya tanítását és két miséjét feltettem a letöltések közé.) Megjelent egy régi-új könyvünk, és elektronikus formában is hozzáférhetővé vált néhány kiadványunk. Részletek:
- Hálát kell adnunk Istennek azért, hogy sok helyre mehetünk, hogy közösen örvendezzünkIsten gyógyító szeretete fölött. Tanúságtételeket olvashattok a honlapunkon a cikkek, írások és a szeretet földje rovatban, a következő alkalmak időpontja pedig a szeretet földje rovatban találhatók (http://www.zarandok.hu/?m_id=50&m_op=view&id=149&sessid=KjE1ODE3ODk2MTI1NTMzOTExNTUwMjA3NTE%3D)

Nincsenek megjegyzések: