2009. október 5., hétfő

Közös ima

“Legyünk most az imádság nemzete!
Ha újból megtanulunk imádkozni,
lesz honnét erőt és bizalmat meríteni!”
(Mindszenty)

KÖZÖS IMÁRA HÍVLAK BENNETEKET !





Szent Három Nap ( szeretet, ima , egység )


Isten magyarnak teremtett, népemnek sorsa, sorsának alakulása élő fáklya bennem.
Pap vagyok, és Isten fia. A kegyelem által megéltem a történelem viharait, csendjeit, voltam a sötétben is. Életemet felajánlottam a Mennyei Atyának, Szűz Máriának és a Hazámnak. Annak a hazának, amely Szent István koronájának védnöksége alatt növekedett nagy nemzetté. Ma ezen a földön nem csak mi vagyunk itt, hanem más nyelven beszélők, más hitet valló testvéreink is.

Anyai palástoddal Szűzanya öleld és védelmezd őket is!

Nem könnyű ma e világban embernek maradni, de a keresztény embernek az Ég és Föld között kell választania. Az egybe fonódott kezeket, az egymásra talált szíveket tegyük az áldozati oltárra! A földi templomokat töltsük meg élettel, élő templomokkal, mert mindannyian a Szentlélek templomai vagyunk. A XXI. század elkezdődött, éljünk a nagy lehetőséggel, a jövőnket úgy kell építenünk, hogy a legfontosabb parancsot el ne felejtsük, mely nem más, mint a szeretet útján járni, gondolkodni és cselekedni. Újítsuk meg fogadalmainkat, hogy ne csak kérni, de adni is tudjunk! Vegyük észre a körülöttünk élőket, a hitben szűkölködőket és segítsünk nekik, hogy együtt kössük össze az Eget a Földdel! Az imádság ad erőt, hogy mindenki előtt valljuk, mi egy láthatatlan Magyar nemzethez tartozunk és minket nem lehet határok közé zárni. Azt tudjuk, hogy hol a helyünk, de mennyi az időnk? Szűzanyánk sürget, ébresszük nemzetünket és a kévét gyűjtsük össze! Ne adjuk fel, bátorítsuk egymást a legszentebb szóval, az imával amire Isten tanított és tanít minket! Az alvó nemzet hangja nem ér fel az Égig, gyújtsuk meg fáklyáinkat, lelkünk fényeit, imáink érjenek a magasba! Erre az egységre szólítsuk meg egymást: mikor a Rózsafüzér Királynője, a Mi Asszonyunk a magyarok Nagyasszonya imára hív minket, alkossunk élő rózsafűzért, valljuk meg hitünket és nemzetünket,s lépjünk ki a fényre!

Erre a közös imádságra hívlak Titeket, hogy ezekben a percekben szívünk összeérjen!

Közös imáink időpontja október 7-én, 8-án, 9-én, mind a három este 20 órakor menjetek ki az utcákra, terekre, gyújtsátok meg gyertyáitokat, s a lelkek egymásra találnak. Ekkora erő és akarat láttán magától megnyílik az Ég és magába fogadja pici világító csillagait.


Áldj meg és hatalmas erőddel támogass minket Uram,
Szűzanyánk hallgasd meg könyörgésünket!





Budapest, 2009. 09. 27.
Vitéz Regőczi István atya
az Isten vándora

Nincsenek megjegyzések: