2009. október 12., hétfő

Jobb velünk a világ


JOBB VELÜNK A VILÁG! 2009 JÓTÉKONYSÁGI KONCERT
A HÁTRÁNYOS HELYZETŰ GYERMEKEKÉRT

2009. október 18. - Papp László Sportaréna

Mi, Magyarországon élő sérült emberek 2009-ben újra megindulunk!
A tavalyi program megszervezésében résztvevő barátainkkal és immár az erdélyi árva gyerekekkel, Böjte Csabával és a cigányság képviselőivel összefogva, közösen szervezzük meg a JOBB VELÜNK A VILÁG! 2009 programot.
A bevételből a Borsodban élő, hátrányos helyzetű gyerekek felzárkóztatását segítő napközis programot szeretnénk létrehozni.

PROGRAMOK
OKTÓBER 17. szombat 15.00 órától Ökumenikus Istentisztelet a Szent István Bazilikában
OKTÓBER 18. vasárnap 14.00-17.30 óráig táncházzal, kézműves foglalkozással, tematikus dokumentumfilm-szemlével várjuk a családokat, továbbá kiállításokkal és vásárral, ahol roma, hátrányos helyzetű és fogyatékkal élő alkotók mutatkoznak be.
18.00 órától a Nemadomfel Együttes és barátainak koncertje
Vendégeink: Bolyki Brothers, Republic, Kalyi Jag, 4 for Dance, Lovasi András, Oláh Ibolya, Deák Bill Gyula, Takáts Tamás, Ferenczi György, Tóth Vera, Szabó Leslie, Roll Dance, Villon Trió, CseppSzínház és sokan mások, illetve Böjte Csaba is elmondja gondolatait.
Műsorvezetők: Várkonyi Attila, Mezei Ádám, Farkas Miklós
A rendezvényt megnyitja: Sólyom László Köztársasági Elnök Úr
Jegyár: 2.000 Ft - támogatói jegy is vásárolható,

Jegyek kaphatók: www.ticketa.hu és a www.ezazanap.hu oladalakon
A Sportaréna jegypénztárában, az Operett Színház jegyterjesztésében (VI. Nagymező u.), a Szt.István és a Szt.Gellért Könyvesboltokban az (V. Ferenciek terén), a Good News
Könyvesboltban (VII. Dob u. 74.) és a CLC Köny vesboltban a (VII. Hársfa u.-ban) a Gravír Expressz üzleteiben a Mammutban és a Westendben.

Csoportos jegyrendelés: A közösségeknek idén is "páholyainkat" javasoljuk: A páholyok létrehozásával az összetartozást szeretnénk erősíteni. Célja, hogy a cégek dolgozói - barátok - kollégák - ismerősök - rajongók együtt élvezzék a koncertet és
együtt képviseljék a jó ügy melletti kiállásukat. Csoportoknak jegyrendelés: jobbvelunkavilag@gmail.com
Meghirdetjük a Befogadó Szeretet programot, melynek keretében a rendezvényre, a vidéki plébániák küldötteiként érkező cigány gyermekeket és felnőtteket budapesti családok látják vendégül, hogy személyes kapcsolat alakulhasson
ki a helyzet megváltozásáért tenni akaró cigány és nem cigány emberek között. Böjte Csaba szavaival: "itt a Kárpát-medencében tündérkertet csak együtt építhetünk."
Bővebb információ: www.jobbvelunkavilag.hu

CSATLAKOZZ TE IS A REMÉNYSÉG
CSAPATÁHOZ, GYERE EL, HÍVJ MÁSOKAT IS,< br />ÉS LEGYEN JOBB VELÜNK A VILÁG!!!

"…Források fakadnak fel benned. Érezni fogod 0magadban az erőt, amely most már nem magadért: értük, a világért fakad. Már nem harcolni
akarsz, hanem teremteni. Nem gyűlölsz senkit és semmit, nem pusztítani akarsz, hanem segíteni, alkotni, életet adni, a beléd áramló fényt továbbengedni, -árasztani. Hiszed, hogy nemcsak része vagy a világnak, hanem partnere a mindenséget szeretetből szakadatlanul tovább teremtő Istennek…"

(Böjte Csaba)

--
Üdvözlettel:
www.devaigyerekek.hu
Web: http://www.devaigyerekek.hu
E-mail: info@devaigyerekek.hu

Nincsenek megjegyzések: