2010. november 18., csütörtök

Irodalmi pályázat

Antológiasorozat pályázati kiírás


Tisztelt írók és költők.
Az antológiasorozat, amit most a napokban életre hívunk egy olyan kulturális értéket teremt majd, úgy a jelen, mint a következő generáció számára is, amiből vétek lenne kimaradni.
A pályázati feltételek egyszerűek. A klasszikus értelem vett pályázati kiírás helyett helyett inkább az egyszerű és tiszta beszédre törekednék.
A pályázás egyszerű. Nem kell mást tennie, csak elküldi nekünk 3 versét vagy egy fél oldalas prózáját, egy arckép fotót, és egy három mondatos ismertetőt önmagáról. Az ismertetőnek csak azt kell tartalmaznia, hogy hol született, mikor - valamint, hogy hol jár(t) iskolában. Mi a foglalkozása, illetve, hogy részesült-e valamilyen irodalmi kitüntetésben.
A pályázati nyilatkozatot innen letöltheti. LETÖLTÉS! Ezt külön is csatolhatja az írások mellé. De akár egy, a verseket tartalmazó dokumentumba átmásolva is elfogadjuk.
A pályázati díjba 3.000 forintot kell kifizetnie, előre. A másik 3.000 forintos részletet akkor, amikor kézbe veszi a 10 darab, 16.000 forint forint értékű könyvet.
A könyvek mellé most AJÁNDÉKBA megkapja a Neo-transzilvanista Irodalmi Páholy Irodalmi folyóiratának első számát.
A megjelenés időpontja a beérkező pályázatok számától függ. Amint készen vagy egy kötetre való anyag, a sorozat első számát azonnal kiküldjük a szerzőknek. A pályázat beérkezésekor, a Neo-transzilvanista Irodalmi Páholy vezetősége azonnali felelősségnyilatkozatot küld Önöknek.
A pályázat fődíja 500.000 forint, amit 2011 novemberében adunk át az arra érdemes alkotónak. Addig is a pályázók számíthatnak a Neo-transzilvanista Irodalmi Páholy által alapított díjak átvételére. A díjakkal kapcsolatosan bővebb információt kapnak a közeljövőben itt a blogon.

Az alkotásokat az irodalmi.paholy@gmail.com e-mail címre kell küldeni.

A pályázati díj előlegét (3000 forint) a következő bankszámlára várjuk:
Bencze Attila, CIB Bank
10700141-65990988-51100005

A pályázatban résztvevők indulhatnak a 2011-ben kiosztásra kerülő „Culture Activity” díjért. Ezt a díjat az a személy kapja, aki a legtöbbet tesz a pályázat sikerességéért. Minél több embernek hívja fel figyelmét a pályázatra, valamint minél több internetes portálon népszerűsíti azt. A „Culture Activity” díjjal kapcsolatos információk a napokban kerülnek fel a blogra.
A pályázatunk eddigi kommunikációs támogatói az Iwiw-et működtető Origó, a Google Magyarország, a Vodafone Magyarország zrt. valamint a Magyar Posta.
A pályázattal kapcsolatos bővebb információ a 0036/30-406-81-69-es telefonszámon kérhető, valamint az irodalmi.paholy@gmail.com e-mail címen.

Tisztelettel:
Bencze Attila
a Neo-transzilvanista Irodalmi Páholy elnöke

Nincsenek megjegyzések: