2010. július 7., szerda

Nemsenki emberek nemmindegy embereknek


A fokozott érdeklődésre való tekintettel 2010. szeptember 06-án hétfőn 20 órai kezdettel újabb jótékonysági előadásra kerül sor Budapesten, a Trafó Kortárs Művészetek Házában. Az esten Börcsök Enikő előadásában hallhatunk az autizmusról, autista szerzők művein keresztül. Az előadás teljes bevételét a szervezők ismét a Ferences Rend fenntartásában működő Autista Segítő Központ kis ellátottai javára ajánlják fel.

Teltházas érdeklődés mellett mutatták be hétfőn este Dan Gordon: Esőember című színdarabját Budapesten a Belvárosi Színházban. Az 500 fő befogadására alkalmas színházban több mint 600-an voltak kíváncsiak az előadásra. Jelenlétükkel a Ferences Rend fenntartásában működő Autista Segítő Központ gyermekeiről való gondoskodást támogatták.

Amint az ismeretes, a szervezők az előadás teljes bevételét az egyedülálló intézménykomplexum javára ajánlották fel. A mintegy 2 millió forintból a 11 éves, mára gyakorlatilag használhatatlanná vált ipari mosó- és szárítógépeket szeretnék lecserélni, illetve nagy szükség van egy speciális foglalkoztató helyiség felszerelésére. A szervezők ezúton köszönik a jólelkű támogatók segítségét!

A fokozott érdeklődésre való tekintettel 2010. szeptember 06-án hétfőn 20 órai kezdettel újabb jótékonysági előadásra kerül sor Budapesten, a Trafó Kortárs Művészetek Házában. Az esten Börcsök Enikő előadásában hallhatunk az autizmusról autista szerzők művein keresztül. Az előadás teljes bevételét a szervezők ismét az Autista Segítő Központ kis ellátottai javára ajánlják fel. Az adományokból az unikumnak számító Snoezelen-terápiás szobát fejlesztik majd.

Jegyek korlátozott számban a sassgyulalevente@gmail.com e-mail-címen vagy a 06-20/775-3309-es telefonszámon rendelhetők, egységesen 3.000 Ft-ért.

http://www.ferencesek.hu/hirek/nemsenkileny-jotekonysag-nemmind egyembereknek

Nincsenek megjegyzések: