2010. augusztus 24., kedd

Jótékonyság


Kedves Barátaink!

Egy lélekemelő színházi előadásra hívjuk Önöket szeptember 6-án este 8 órára a TRAFÓba: Börcsök Enikő Nemsenkilény című darabjában autista szerzők önvallomásaiból hallunk.

Az előadásra megvásárolt jegyekkel a gyöngyösi Autista Segítő Központ gyermekeinek nyújt segítséget. Ez a segítség nélkülözhetetlen a gyermekek további ellátásához.

A nyári szabadságolások miatt sajnos még mindig kb. 200 jegy vár jótékony vásárlóra, a rendelkezésre álló idő pedig már csak 10 nap.

Kérjük, ha teheti, jöjjön el erre az estére, és feltétlenül hívja fel rokonai, barátai, ismerősei figyelmét is erre az alkalomra!

KÖSZÖNJÜK!

Jegyek egységesen 3.000 Ft-ért

- rendelhetők a sassgyulalevente@gmail.com e-mail címen, a 06-20/775-3309-es telefonszámon,

- kaphatók a Margit krt. 23. alatt a Ferences Tartományfőnökség portáján illetve a Pasaréti téri Ferences Rendház portáján.

Az eseményről és annak egyéb vonatkozásairól az alábbiakban talál bővebb tájékoztatást.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a HírTV Gyógyhír című műsora ezen a héten a szóban forgó intézmény kis ellátottjaival foglalkozik.

Az autista gyermekek megsegítésére meghirdetett felhívásunkra egyre több jólelkű támogató csatlakozik hozzánk. Az Orlai Produkciós Iroda felajánlásával szeptember 6-án este 8 órakor a Trafóban megvalósuló előadás - Nemsenkilény - igazi mélybenéző: Börcsök Enikő előadásában autisták vallanak legbensőbb érzéseikről, élményeikről, mindennapjaikról. Aki eljön az előadásra, biztosan gazdagabban távozik: nem csak egy, a színház közvetítette csodálatos lelki élménnyel, hanem - a Bringóhintó Kkt. jóvoltából - mostmár egy margitszigeti családi élmény lehetőségével is.

A Bringóhintó Kkt. ugyanis valamennyi jótékonysági adományjegy vásárlójának egy, a margitszigeti bringóhintó bérlését 50%-os kedvezménnyel lehetővé tevő családi kupont bocsát rendelkezésére. Jólelkű támogatóink között ugyancsak e felajánlás keretében további 10 db, 100%-os kedvezményre jogosító családi utalványt sorsolunk ki.

Amint azt korábban hírül adtuk, Börcsök Enikő: Nemsenkilény című előadásának teljes bevételét a ferencesek fenntartásában működő Autista Segítő Központ kis ellátottai javára fordítjuk. Jegyek korlátozott számban, egységesen 3.000 Ft-ért rendelhetők a sassgyulalevente@gmail.com e-mail-címen vagy a +36-20/775-3309-es mobiltelefon-számon.

Az előadásról bővebben itt

Interjú a művésznővel

http://www.ferencesek.hu/hirek/pedalozzunk-egyutt-az-autista-gyermekekert


http://www.168ora.hu/itthon/ferencesek-autistak-gyongyos-angyalok-az-autistakert-szocialis-otthon-53175.html
http://mn.mno.hu/portal/709278
http://www.ferencesek.hu/videotar/hirek_magazinok

illetve a Mami Blue című filmet

http://www.ferencesek.hu/videotar/mami_blue_film

http://www.hirtv.hu/musorok/?&article_id=45514&sp=gyogyhir

--
Tisztelettel/Yours truly:
Sass Gyula Levente
forrásszervezési és fejlesztési igazgató
Head of Fundraising and Development
Magyarok Nagyasszonya Ferences Rendtartomány
Magna Domina Hungarorum Province of Franciscan Friars
H-1024 Budapest, Margit körút 23.
mobil/mobile: +36-20/775-3309
telefon/phone: +36-1/336-1689
fax: +36-1/212-5150

Nincsenek megjegyzések: